Termeni si conditii

Condiţii Generale pentru utilizarea site-ului www.dash.ro

INTRODUCERE
Prezentele Condiţii Generale definesc condiţiile de utilizare a site-ului www.dash.ro de către potenţialii vizitatori sau clienţi. Accesând şi navigând pe acest site, acceptaţi termenii de utilizare descrişi în continuare.
WEBSITE-UL WWW.DASH.RO
Termenii si conditiile se aplica tuturor utilizatorilor site-ului, inclusiv utilizatorilor care contribuie cu informatii pe website. www.dash.ro poate contine link-uri spre alte website-uri, care nu sunt proprietatea acestui website. www.dash.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul si/sau termenii de utilizare a oricarui alt website.

FOLOSIREA ACESTUI WEBSITE
Accesul pe acest website se face gratuit. Scopul website-ului este de a informa, de a ajuta utilizatorii sa gaseasca cat mai usor, structurat si rapid informatiile necesare. www.dash.ro este un site de prezentare al Companiei Dapo Management SRL. Pentru ca www.dash.ro sa poata garanta permisiunea de utilizare a acestui website, trebuie respectati urmatorii termeni de utilizare:
– Website-ul se va utiliza doar in interes personal si non-comercial.
– nu se va copia sau distribui nici o informatie (text, poze, video, sau orice alt material) fara a obtine in prealabil acordul scris de la administratorul website-ului.
– nu veti modifica sau degrada nici o parte din acest website, in afara de partile unde aveti legal si prestabilit acces.
– nu veti publica pe acest website informatii care pot induce in eroare corectitudinea datelor (text, materiale video, poze, etc).
– veti respecta termenii si conditiile impuse de acest website.
Dumneavoastra sunteti singurul raspunzator pentru daunele cauzate atat website-ului cat si altora, prin utilizarea neautorizata. In calitate de utilizator, sunteti de acord sa nu folositi nici un program, aplicatie sau orice alt mijloc de accesare automata a website-ului, in vederea spamming-ului, flood-ului, furtului de date, modificarii sau alterarii website-ului. Sunteti singurul raspunzator pentru activitatea desfasurata pe acest website.

DREPTURILE PROPRIETATII INTELECTUALE
Continutul website-ului va este oferit gratuit, cu scop informational. Continutul nu poate fi copiat, reprodus, folosit, transmis, vandut, licentiat, distribuit fara a avea in prealabil acordul scris al titularului dreptului de proprietate intelectuala, adica Dapo Management SRL. Sunteti de acord sa nu folositi, copiati, distribuiti continutul acestui website in scop comercial. Dapo Management SRL isi rezerva toate drepturile pentru continutul acestui website. www.dash.ro permite folosirea materialelor doar in interes personal, informational si non-comercial.

LIMITAREA RASPUNDERII

www.dash.ro nu este raspunzator pentru daunele rezultate din greseli, erori sau lipsa de acuratete a materialelor publicate pe acest website. Materialele sunt pur informative.

ACCEPTAREA TERMENILOR SI CONDITIILOR

Website-ul se adreseaza tuturor categoriilor de varsta. Prin utilizarea acestui website ati luat la cunostiinta si sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate in aceasta pagina.

PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres şi neechivoc al dumneavoastră în conformitate cu prevederile legii 677/2001 si directivelor GDPR pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.
Dapo Management SRL se obliga sa respecte prevederile Legii nr. 677 /2001, privind protectia datelor personale.

Pentru orice nelămurire în legătură cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la utilizarea site-ului şi la protecţia utilizării, vă rugăm să ne contactaţi prin intermediul secţiunii Contact din site.